I över 10 år har Market Partner utvecklat olika företags verksamheter genom att erbjuda skräddarsydda kundlösningar inom Projektledning, Affärsutveckling, Rekrytering och Utbildning inom IT & Telecom.

 

Dubbelt så effektiv till halva kostnaden med AI

25 jan 2024

Fanny

Hur kommer AI förändra framtiden för säljare och marknadsförare?

Copilot och andra AI-verktyg möjliggör för organisationer att ta ett snabbspår in i framtiden. Med hjälp av Eva-Mia Westergren och Market Partner Academy finns en möjlighet att komma igång direkt. Nu lanserar vi en plattform för professionella sälj- och marknadsorganisationer som ger en inblick i vad som händer just nu, bjuder på inspiration och verktyg, samt hjälp med att undvika fallgropar.

Eva-Mia har över 30 års erfarenhet av ledande positioner inom marknadsföring och kommunikation i Tech-branschen. Hon var under sex år Microsofts marknadschef i Sverige, där hon drev den lokala transformationen till datadriven digital marknadsföring kopplad till försäljning med några av de bästa mätbara resultaten i Europa, arbetade med varumärkespositionering och ledde marknadsteamet.

”Just nu påverkas sälj- och marknad mest av alla av AI, där verktyg som Co pilot driver på trenden. Det finns bara två lägen: att springa ifrån konkurrenterna eller att bli ifrånsprungen. Med de här workshoparna och webinarierna vill vi hjälpa företag att komma igång direkt. Vi kör lokalt eller online och anpassar agendan till dina förutsättningar. AI-verktygen som lanserats nu är oerhört kraftfulla och gör stor skillnad i vardagen. Det är därför det är bråttom”, säger Eva-Mia.

”Samarbetet med Eva-Mia ligger i linje med Market Partners strävan att ligga i framkant avseende hur man kan använda modern teknologi i sin dagliga verksamhet. AI innebär fantastiska möjligheter och med hjälp av verktyg som Microsoft Copilot kan de flesta verksamheter se till att användandet sker på ett effektivt och säkert sätt inom ramen för kommande lagstiftningar”, säger Dalia Mohammad, VD på Market Partner.

Läs mer om erbjudandet här: