I över 10 år har Market Partner utvecklat olika företags verksamheter genom att erbjuda skräddarsydda kundlösningar inom Projektledning, Affärsutveckling, Rekrytering och Utbildning inom IT & Telecom.

 

Talent

Konsult via Market Partner

Att vara konsult hos Market Partner innebär att du blir en del av ett team som värdesätter personlig utveckling och nära samarbete. Som anställd hos oss får du inte bara en lön och försäkringar, utan också en dedikerad konsultchef som stöttar och coachar dig genom hela din karriär hos oss. Vi strävar efter att skapa en unik upplevelse för varje konsult, där du får möjligheten att växa både professionellt och personligt i en familjär atmosfär.

Vi förstår vikten av att trivas i sitt arbete, och därför är det viktigt för oss att du känner dig trygg och informerad i varje uppdrag, oavsett om du är uthyrd till en kund eller arbetar direkt för oss. Vi upprätthåller en nära dialog med våra kunder och ser till att vara på plats regelbundet för att säkerställa att våra konsulter får det stöd de behöver.

Som konsult hos Market Partner får du möjligheten att arbeta med spännande projekt hos några av de ledande företagen i branschen. Vi ser till att matcha dig med uppdrag som passar dina kompetenser och karriärmål.

Upptäck möjligheterna som väntar på dig hos Market Partner och bli en del av en arbetsgivare som sätter sina konsulter i första rummet. Utforska våra lediga tjänster och börja din resa med oss idag.

Om du har några frågor eller vill veta mer, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt community!

 • Market Partner har alltid varit professionella, otroligt lösningsfokuserade och flexibla. De är lyhörda och ser till både kundens och konsultens behov. Jag har fått flera varierande, utmanande och roliga uppdrag som konsult på både Microsoft och sen vidare till Tele2. På Tele2 har jag gått över till att bli anställd men resan till att komma hit är tack vare Market Partner

  Nadja Lindén, Senior Event Project Manager at Tele2

 • Market Partner är en lyhörd, ansvarstagande och rolig arbetsgivare som alltid sätter sina konsulter först. Under mina två år som uthyrd PR- och kommunikationskonsult via Market Partner fick jag möjligheten att växa både som person och i min profession. När jag sedan erbjöds en fast anställning på Microsoft gladdes min konsultchef lika mycket som jag över möjligheten att ta nästa steg i min karriär. Tack alla härliga medarbetare på Market Partner för att ni öppnade dörrarna till ett spännande yrkesliv!

  Rebecka Andreasson, Senior Communications Manager at Microsoft

 • Framgången bakom Market Partner måste vara de helt fantastiska medarbetarna som från första kontakten varit enormt skickliga, lyhörda och stöttande. Imponerande hur de lyckas förmedla en sån omtanke, genuinitet och professionalitet i allt det tar sig an och genom hela sin personalstyrka. Jag är så oerhört glad och tacksam över att ha kommit i kontakt med Market Partner och för den fantastiska rollen jag fått axla på Microsoft.

  Fiorella Kjöllerström, Global Project Manager at Microsoft

 • Under min resa på Market Partner som uthyrd Business Management Support och Admin assistant har Market Partner agerat som en ansvarstagande och professionell arbetsgivare. De har alltid varit stöttande, lyhörda och positiva och när jag vart erbjuden en fast anställning på Microsoft som VD Assistent var Market Partner lika glada som jag över mitt nästa steg I karriären. I min nuvarande roll ansvarar jag för 4 konsulter och samarbetet med Market Partner fungerar mycket bra där konsulterna alltid får stöd för att växa I sin roll av sin konsultchef.

  Alexandra Lag, Executive Assistant to CEO på Microsoft

 • Market Partner is a great place to work with, and my consultant manager made me feel comfortable and right at home from the first approach and all the way through my journey. Thank you everyone at Market Partner for the support and guidance you are always willing to share!

  Andriana Pateraki, Start Up & Partner Manager, Microsoft

Aktiva roller

Är du ute efter nya utmaningar?

Vi söker dig!

Är du ute efter nya utmaningar men ingen av ovan roller matchar din profil? Oroa dig inte, connecta med oss och gå in på vår LinkedIn och följ oss, förmodligen dyker det upp något passande en vacker dag!

Har ni några frågor eller vill veta mer? Kontakta oss!

Porträtt Fanny Winkfield

Fanny Winkfield

Business Unit Manager Talent

fanny.winkfield@marketpartner.se LinkedIn profil
Porträtt Sara Palander

Sara Palander

Consultant Manager

sara.palander@marketpartner.se LinkedIn profil