I över 10 år har Market Partner utvecklat olika företags verksamheter genom att erbjuda skräddarsydda kundlösningar inom Projektledning, Affärsutveckling, Rekrytering och Utbildning inom IT & Telecom.

 

Talent

Konsult via Market Partner

Att arbeta som konsult via Market Partner innebär att du är anställd av oss, men uthyrd till någon av våra kunder där du arbetar på en daglig basis. Det innebär att Market Partner är din arbetsgivare och därmed betalar vi din lön, vi försäkrar dig och ser till att du får en dedikerad konsultchef som både coachar och finns där för dig under hela anställningen. För oss är det viktigt att våra konsulter trivs oavsett vilket uppdrag de arbetar på. Vi vill vara vid din sida genom hela processen och se till att du känner dig trygg, välkommen och välinformerad under hela din anställning.

Vi på Market Partner strävar framförallt efter att du som konsult får en unik upplevelse av konsultbranschen där vi försöker arbeta mot att varje enskild konsult får en resa som passar just dig. Redan från första kontakten med någon av våra konsultchefer till att du går vidare mot nya utmaningar vill vi att du känner dig som en del av Market Partner familjen. Detta säkerställer vi genom en personlig kontakt som både är närvarande i form av arbetsgivare, men även att vi konsultchefer har en nära dialog med kunden och kan hjälpa dig med diverse frågor. Vi ser även till att finnas på plats hos kund minst en gång i veckan för att träffa våra konsulter.

 • Market Partner har alltid varit professionella, otroligt lösningsfokuserade och flexibla. De är lyhörda och ser till både kundens och konsultens behov. Jag har fått flera varierande, utmanande och roliga uppdrag som konsult på både Microsoft och sen vidare till Tele2. På Tele2 har jag gått över till att bli anställd men resan till att komma hit är tack vare Market Partner

  Nadja Lindén, Senior Event Project Manager at Tele2

 • Market Partner är en lyhörd, ansvarstagande och rolig arbetsgivare som alltid sätter sina konsulter först. Under mina två år som uthyrd PR- och kommunikationskonsult via Market Partner fick jag möjligheten att växa både som person och i min profession. När jag sedan erbjöds en fast anställning på Microsoft gladdes min konsultchef lika mycket som jag över möjligheten att ta nästa steg i min karriär. Tack alla härliga medarbetare på Market Partner för att ni öppnade dörrarna till ett spännande yrkesliv!

  Rebecka Andreasson, Senior Communications Manager at Microsoft

 • Framgången bakom Market Partner måste vara de helt fantastiska medarbetarna som från första kontakten varit enormt skickliga, lyhörda och stöttande. Imponerande hur de lyckas förmedla en sån omtanke, genuinitet och professionalitet i allt det tar sig an och genom hela sin personalstyrka. Jag är så oerhört glad och tacksam över att ha kommit i kontakt med Market Partner och för den fantastiska rollen jag fått axla på Microsoft.

  Fiorella Kjöllerström, Global Project Manager at Microsoft

 • Under min resa på Market Partner som uthyrd Business Management Support och Admin assistant har Market Partner agerat som en ansvarstagande och professionell arbetsgivare. De har alltid varit stöttande, lyhörda och positiva och när jag vart erbjuden en fast anställning på Microsoft som VD Assistent var Market Partner lika glada som jag över mitt nästa steg I karriären. I min nuvarande roll ansvarar jag för 4 konsulter och samarbetet med Market Partner fungerar mycket bra där konsulterna alltid får stöd för att växa I sin roll av sin konsultchef.

  Alexandra Lag, Executive Assistant to CEO på Microsoft

 • Market Partner is a great place to work with, and my consultant manager made me feel comfortable and right at home from the first approach and all the way through my journey. Thank you everyone at Market Partner for the support and guidance you are always willing to share!

  Andriana Pateraki, Start Up & Partner Manager, Microsoft

Aktiva roller

Är du ute efter nya utmaningar?

Vi söker dig!

Är du ute efter nya utmaningar men ingen av ovan roller matchar din profil? Oroa dig inte, connecta med oss och gå in på vår LinkedIn och följ oss, förmodligen dyker det upp något passande en vacker dag!

Har ni några frågor eller vill veta mer? Kontakta oss!