I över 10 år har Market Partner utvecklat olika företags verksamheter genom att erbjuda skräddarsydda kundlösningar inom Projektledning, Affärsutveckling, Rekrytering och Utbildning inom IT & Telecom.

 

Fast track

Marknadschef, kommunikatör, rådgivare, föreläsare och inspiratör

Eva-Mia har över 30 års erfarenhet av ledande positioner inom marknadsföring och kommunikation i Tech-branschen. Hon var under sex år Microsofts marknadschef i Sverige, där hon med stor framgång drev den lokala transformationen till datadriven digital marknadsföring kopplad till försäljning, varumärkespositionering och ledde marknadsteamet.

Under sin långa karriär på Microsoft hann hon också med att vara affärsområdeschef, produktmarknadschef samt chef för konsumentmarknaden på MSN. Eva-Mia har tidigare arbetat som journalist och chefredaktör på IDG. Idag verkar Eva-Mia som rådgivare, föreläsare och konsult på AI-företaget brainless AB, där hon även sitter i styrelsen. Hon är en uppskattad kollega, chef och mentor som brinner för att utveckla sig själv och andra. Eva-Mia älskar för storytelling i alla dess former och trivs bäst i läsfåtöljen med en riktigt bra bok.

Roll: Rådgivning, föreläsare, konsult
Ort: Stockholm

Eva-marie

Vill du veta mer eller göra en bokning? Kontakta oss nedan!

Porträtt av Erika Szentmartoni

Erika Szentmartoni

Tech Program Manager

erika.szentmartoni@marketpartner.se LinkedIn profil