I över 10 år har Market Partner utvecklat olika företags verksamheter genom att erbjuda skräddarsydda kundlösningar inom Projektledning, Affärsutveckling, Rekrytering och Utbildning inom IT & Telecom.

 

Dalia Mohammad går in som ny VD

22 aug 2022

Profilbild på Dalia Mohammad.
Dalia Mohammad tillsammans med två kollegor som ler.

Idag är vi glada att meddela att Dalia Mohammad går in som ny VD och ledamot i styrelsen för Market Partner. Dalia tillträder den 1 september 2022.

Dalia har arbetat hos oss i fem år och kommer senast från rollen som ansvarig för bolagets affärsområde Talent där hon starkt bidragit till tydligare strategier, nya kundavtal följt av en kraftig tillväxt.

”Market Partner har alltid strävat mot att vara storbolagens närvarande och rekommenderade partner på marknaden. Det ska vi fortsätta att göra samtidigt som vi går in i en tillväxtfas på bolaget med fokus på stor tillit till individens förmåga och ansvar. Jag är spänd på att ta mig an nya rollen och utveckla vårt erbjudande tillsammans med fantastiska kollegor!" säger Dalia Mohammad

”Mot bakgrund av den positiva respons Market Partner fått i form av ökad efterfrågan inom samtliga affärsområden, är Dalia rätt person på rätt plats i rätt tid för att bolaget ska kunna fortsätta framgångsresan tillsammans med våra kunder.” säger Per Holmgren, grundare av Market Partner

”VD skiftet genomförs inom Market Partner tillsammans med flera positiva organisatoriska förändringar kännetecknade av vilka vi är; lyhörda och förändringsbenägna”. säger Christoffer Frisell, tidigare VD och partner

Market Partner tackar Christoffer Frisell för sin tid som VD i bolaget. Christoffer kommer att vara fortsatt aktiv i bolagets ledningsgrupp och styrelse.

Bolaget är nu väl förberett att fortsätta utvecklas med Dalia som ledare.

Rekryteringen för en ny affärsområdeschef för Talent pågår. Dalia kommer att kombinera sin roll som VD med att arbeta aktivt i Talent för att säkerställa en bra övergång.

I över 10 år har Market Partner utvecklat olika företags verksamheter genom att erbjuda skräddarsydda kundlösningar inom Projektledning, Affärsutveckling, Konsultuthyrning och Utbildning inom IT & Telecom.